Przepis i sposób przygotowania na: Buritto z indykiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Buritto z indykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buritto-z-indykiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Buritto z indykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buritto-z-indykiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Buritto z indykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buritto-z-indykiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Buritto z indykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buritto-z-indykiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Buritto z indykiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buritto-z-indykiem5-2.jpg)
pierś z indyka | 200 g |
mix sałat | 1 |
awokado | 1 obrane, pokrojone w plastry |
cebula posiekana | 1 biała |
placki do tortilli | 4 |
ser feta | 100 g |
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat | 1 opakowanie |
majonez | 3 łyżki |
jogurt naturalny | 3 łyżki |
kminek Prymat | 1 łyżeczka |
pęczek szczypiorku | 1 posiekany |
olej rzepakowy | 4 łyżki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | 1 łyżka |
Musztarda rosyjska Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: