Przepis i sposób przygotowania na: Camembert z sosem porzeczkowo- żurawinowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Camembert z sosem porzeczkowo- żurawinowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/camembert-z-sosem-porzeczkowo-zurawinowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Camembert z sosem porzeczkowo- żurawinowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/camembert-z-sosem-porzeczkowo-zurawinowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Camembert z sosem porzeczkowo- żurawinowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/camembert-z-sosem-porzeczkowo-zurawinowym3-2.jpg)
ser camembert | 1 sztuka |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
oliwa | |
dżem porzeczkowy | 2 łyżka |
żurawina suszona | 3 dag |
wino czerwone | 1/2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: