Składniki:
mięso wieprzowe bez kości | 250 gr |
mięso drobiowe bez kości | 250 gr |
mięso wołowe bez kości | 250 gr |
sos beszamelowy | 3 szklanki |
cebula | 3 sztuki |
masło | |
olej | |
sól | |
pieprz | |
marchewka | 2 sztuki |
cannelloni | 30 sztuk |
ser gouda | 1 (tarty) |
mięso wieprzowe bez kości | 250 gr |
mięso drobiowe bez kości | 250 gr |
mięso wołowe bez kości | 250 gr |
sos beszamelowy | 3 szklanki |
cebula | 3 sztuki |
masło | |
olej | |
sól | |
pieprz | |
marchewka | 2 sztuki |
cannelloni | 30 sztuk |
ser gouda | 1 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: