Składniki:
1 bakłażan | |
2 dojrzałe pomidory | |
2 ząbki czosnku | |
1 czerwona cebula | |
garść zielonych oliwek | |
pół pęczka natki pietruszki | |
1 łyżeczka suszonego oregano | |
1 łyżeczka octu winnego | |
sól | |
pieprz | |
oliwa | |
opcjonalnie: oliwa extra virgin |
1 bakłażan | |
2 dojrzałe pomidory | |
2 ząbki czosnku | |
1 czerwona cebula | |
garść zielonych oliwek | |
pół pęczka natki pietruszki | |
1 łyżeczka suszonego oregano | |
1 łyżeczka octu winnego | |
sól | |
pieprz | |
oliwa | |
opcjonalnie: oliwa extra virgin |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: