Przepis i sposób przygotowania na: Casserole curry z ciecierzycą i czerwoną fasolką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Casserole curry z ciecierzycą i czerwoną fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/casserole-curry-z-ciecierzyca-i-czerwona-fasolka1-2.jpg)
![Krok 2 - Casserole curry z ciecierzycą i czerwoną fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/casserole-curry-z-ciecierzyca-i-czerwona-fasolka2-2.jpg)
![Krok 3 - Casserole curry z ciecierzycą i czerwoną fasolką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/casserole-curry-z-ciecierzyca-i-czerwona-fasolka0-2.jpg)
udko kurczaka | 1 sztuka |
skrzydełka kurczaka | 2 sztuki |
ciecierzyca | 3/4 kubka |
zielona papryka (świeża) | 0,5 sztuki |
oliwa | 5 łyżek |
Przyprawa curry orientalna Prymat | |
bulion drobiowy | 1 kubek |
mleczko kokosowe | 1 puszka |
fasola | 1/2 puszki |
cebula czerwona | 1 duża szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: