Przepis i sposób przygotowania na: Cebularze
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cebularze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cebularze49-2.jpg)
![Krok 2 - Cebularze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cebularze50-2.jpg)
![Krok 3 - Cebularze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cebularze51-2.jpg)
![Krok 4 - Cebularze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cebularze52-2.jpg)
![Krok 5 - Cebularze foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cebularze53-2.jpg)
mleko 3,2% | 1/2 litra |
drożdże świeże | 100 gram |
mąka pszenna | 1 kg |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
cukier kryształ | 2 łyżki |
masło | 1/2 kostki |
jajko | 2 sztuki |
cebule | 3 sztuki |
mak | 3 łyżki |
olej do smażenia | |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: