Przepis i sposób przygotowania na: Cebule faszerowane ryżem i grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cebule faszerowane ryżem i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cebule-faszerowane-ryzem-i-grzybami3-2.jpg)
![Krok 2 - Cebule faszerowane ryżem i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cebule-faszerowane-ryzem-i-grzybami2-2.jpg)
![Krok 3 - Cebule faszerowane ryżem i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cebule-faszerowane-ryzem-i-grzybami1-2.jpg)
![Krok 4 - Cebule faszerowane ryżem i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cebule-faszerowane-ryzem-i-grzybami0-2.jpg)
cebula | 4 szt |
ryż | 2 czubate łyżki |
grzyby suszone | 2 dag |
keczup | 1 łyżka |
rodzynki | 10 szt |
masło | 1 łyżka |
śmietana | 1/4 szklanki |
natka pietruszki | 1 łyzka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: