Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

cebulki w sosie pieczarkowo-śmietanowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebulki małe 1 kg
pieczarki 40 dag
śmietana 18 proc 1/2 szkl
olej do smażenia
szczypiorek usiekany 1 łyżka
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: cebulki w sosie pieczarkowo-śmietanowym

cebulki obrać i gotować ok.5 min.
pieczarki podsmażyć i pózniej poddusić następnie doprawić solą i piprzem
dołożyć do pieczarek cebulki,poddusić chwile razem,doprawić do smaku i zalać śmietaną,pogotować kilka minut i gotowe
na półmisku posypać posiekanym szczypiorkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota37 08.11.2013 14:31
jakie to dobre
RenataZ-et 30.09.2013 23:44
super pomysł
Beata23 04.07.2013 10:26
fajne te cebulki
Seba 11.02.2013 10:26
pycha
Bernadeta1 04.01.2013 00:04
super sosik
IZABELA29 09.11.2012 11:00
do tego to specjalnie takie małe cebulę trzeba wybierać ,pysznie się zapowiada
wojtek5 07.11.2012 11:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak