Przepis i sposób przygotowania na: Chleb baltonowski z ziarnami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chleb baltonowski z ziarnami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-baltonowski-z-ziarnami1-2.jpg)
![Krok 2 - Chleb baltonowski z ziarnami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-baltonowski-z-ziarnami2-2.jpg)
![Krok 3 - Chleb baltonowski z ziarnami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-baltonowski-z-ziarnami3-2.jpg)
![Krok 4 - Chleb baltonowski z ziarnami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-baltonowski-z-ziarnami4-2.jpg)
![Krok 5 - Chleb baltonowski z ziarnami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-baltonowski-z-ziarnami5-2.jpg)
![Krok 6 - Chleb baltonowski z ziarnami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-baltonowski-z-ziarnami6-2.jpg)
mąka | 1 kg |
woda letnia | 600 ml |
olej rzepakowy | 1/4 szk |
cukier | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
drożdże | 40 g |
siemię lniane | 2 łyżka |
sezam | 2 łyżka |
pestki dyni | 2 łyżka |
pestki słonecznika | 2 łyżka |
orzeszki piniowe | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: