Przepis i sposób przygotowania na: Chleb kukurydziano-pszenno-razowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chleb kukurydziano-pszenno-razowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-kukurydzianopszennorazowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Chleb kukurydziano-pszenno-razowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-kukurydzianopszennorazowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Chleb kukurydziano-pszenno-razowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-kukurydzianopszennorazowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Chleb kukurydziano-pszenno-razowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-kukurydzianopszennorazowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Chleb kukurydziano-pszenno-razowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-kukurydzianopszennorazowy0-2.jpg)
mleko ciepłe | 2/3 szklanki |
brązowy cukier | 2 łyżki |
mąka pszenna razowa | 1 szklanka |
kaszka kukurydziana | 1 szklanka |
sól | 1 łyżka |
mąka tortowa | 2 szklanki |
oliwa | 3 łyżki |
drożdże świeże | 50 gram |
woda | 1 (ciepła) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: