Przepis i sposób przygotowania na: Chleb mocno cebulowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chleb mocno cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-mocno-cebulowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Chleb mocno cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-mocno-cebulowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Chleb mocno cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-mocno-cebulowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Chleb mocno cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-mocno-cebulowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Chleb mocno cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-mocno-cebulowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Chleb mocno cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-mocno-cebulowy6-2.jpg)
![Krok 7 - Chleb mocno cebulowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-mocno-cebulowy7-2.jpg)
zakwas żytni | 2 łyżki |
mąka żytnia pełnoziarnista | typ 2000 1/4 szklanki |
woda ciepła | 1/3 szklanki |
drożdże świeże | 10 g |
mleko ciepłe | 2 łyżki |
cukier | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
mąka pszenna typ 650 | 4,5 szklanki |
mąka pszenna pełnoziarnista | typ 1850 1,5 szklanki |
Cebula suszona Prymat | w płatkach 2/3 szklanki |
cebula smażona | 2/3 szklanki |
sól | 1 łyżka |
woda ciepła | 1,3 szklanki |
mleko ciepłe | 1,3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: