Przepis i sposób przygotowania na: Chleb pszenno żytni na zakwasie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chleb pszenno żytni na zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-pszenno-zytni-na-zakwasie8-2.jpg)
![Krok 2 - Chleb pszenno żytni na zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-pszenno-zytni-na-zakwasie9-2.jpg)
![Krok 3 - Chleb pszenno żytni na zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-pszenno-zytni-na-zakwasie10-2.jpg)
![Krok 4 - Chleb pszenno żytni na zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-pszenno-zytni-na-zakwasie11-2.jpg)
![Krok 5 - Chleb pszenno żytni na zakwasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-pszenno-zytni-na-zakwasie12-2.jpg)
mąka pszenna typ 550 | 60 dkg |
mąka żytnia typ 720 | 40 dkg |
siemię lniane | 1/4 szklanki |
pestki dyni | 1/4 szklanki |
słonecznik łuskany | 1/4 szklanki |
sól | 1,5 łyżeczki |
woda | 2 i 1/4 szklanki |
zakwas |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: