Przepis i sposób przygotowania na: Chleb szpinakowo-czosnkowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chleb szpinakowo-czosnkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-szpinakowo-czosnkowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Chleb szpinakowo-czosnkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-szpinakowo-czosnkowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Chleb szpinakowo-czosnkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-szpinakowo-czosnkowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Chleb szpinakowo-czosnkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-szpinakowo-czosnkowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Chleb szpinakowo-czosnkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-szpinakowo-czosnkowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Chleb szpinakowo-czosnkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-szpinakowo-czosnkowy6-2.jpg)
![Krok 7 - Chleb szpinakowo-czosnkowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-szpinakowo-czosnkowy7-2.jpg)
mleko ciepłe | 1 szklanka |
drożdże świeże | 25 g |
cukier | 1/2 łyżki |
szpinak świeży | 3 garście |
czosnek | 2 ząbki |
olej | 5 łyżek |
mąka pszenna typ 650 | 2 szklanki |
mąka pszenna typ 450 | 3,5 szklanki |
sól | 1 lekko czubata łyżka |
woda ciepła | 1,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: