Przepis i sposób przygotowania na: Chleb z siemieniem lnianym i suszoną cebulą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chleb z siemieniem lnianym i suszoną cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-z-siemieniem-lnianym-i-suszona-cebula1-2.jpg)
![Krok 2 - Chleb z siemieniem lnianym i suszoną cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-z-siemieniem-lnianym-i-suszona-cebula2-2.jpg)
![Krok 3 - Chleb z siemieniem lnianym i suszoną cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-z-siemieniem-lnianym-i-suszona-cebula3-2.jpg)
![Krok 4 - Chleb z siemieniem lnianym i suszoną cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-z-siemieniem-lnianym-i-suszona-cebula4-2.jpg)
![Krok 5 - Chleb z siemieniem lnianym i suszoną cebulą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-z-siemieniem-lnianym-i-suszona-cebula5-2.jpg)
mleko ciepłe | 1 szklanka |
cukier | 1/2 łyżki |
drożdże świeże | 25 g |
mąka pszenna typ 500 | 4,5 szklanki |
mąka pszenna typ 1850 | razowa 1 szklanka |
płatki jaglane | 2/3 szklanki |
siemię lniane | 2/3 szklanki |
Cebula suszona Prymat | w płatkach 2/3 szklanki |
sól | 1 łyżka |
woda ciepła | 1,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: