Przepis i sposób przygotowania na: Chlebek orzechowo - bakaliowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy6-2.jpg)
![Krok 7 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy7-2.jpg)
![Krok 8 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy8-2.jpg)
![Krok 9 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy9-2.jpg)
![Krok 10 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy10-2.jpg)
![Krok 11 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy11-2.jpg)
![Krok 12 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy12-2.jpg)
W tym czasie nagrzać piekarnik do 200 stopni C.
![Krok 13 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy13-2.jpg)
![Krok 14 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy14-2.jpg)
![Krok 15 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy15-2.jpg)
![Krok 16 - Chlebek orzechowo - bakaliowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-orzechowo-bakaliowy16-2.jpg)
mąka krupczatka | 300 g |
mąka żytnia | 200 g |
słonecznik łuskany | 4 łyżki |
orzeszki piniowe | 2 łyżki |
orzechy pistacjowe | 2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 1 łyżeczka |
drożdże | 20 g |
rodzynki | 2 łyżki |
morele suszone | 50 g |
śliwki suszone | 50 g |
serwatka | 500 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: