Przepis i sposób przygotowania na: Chłodnik urodzinowy :
Wstawić na trochę do lodówki by się schłodził .
Podawać układając na chłodniku ćwiartki jaj na twardo i mięso raków - posypać koprem. Udekorować zielonym i czerwonym cawiartem .
1/2 szklanki Fety pokrojonej w kostkę z solanki,1/2 szklanki gotowanego mięsa raków w zalewie ( kupne - w słoiczku ) | |
szczypiorek | 0,25 pęczka |
rzodkiewka | 0,25 pęczka |
koperek | 0,25 pęczka |
jajko | 4 szt. |
ząbek czosnku | 2 szt. |
jogurt grecki | 1/2 l |
śmietana 18-procentowa | 1 duże opakowanie |
burak czerwony | 1 szt. |
olej | 3 łyżki (z suszonych pomidorów) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: