Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiące i drożdżowe paluszki grissini.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chrupiące i drożdżowe paluszki grissini. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-i-drozdzowe-paluszki-grissini.1-2.jpg)
![Krok 2 - Chrupiące i drożdżowe paluszki grissini. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-i-drozdzowe-paluszki-grissini.2-2.jpg)
![Krok 3 - Chrupiące i drożdżowe paluszki grissini. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-i-drozdzowe-paluszki-grissini.3-2.jpg)
![Krok 4 - Chrupiące i drożdżowe paluszki grissini. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-i-drozdzowe-paluszki-grissini.4-2.jpg)
![Krok 5 - Chrupiące i drożdżowe paluszki grissini. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-i-drozdzowe-paluszki-grissini.5-2.jpg)
drożdże świeże | 4 dag |
cukier | 2 łyżeczki |
mleko ciepłe | 1 szklanka |
olej | 4 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
sól | 2 łyżeczki |
pomidory suszone | 2 łyżeczki |
mąka tortowa | 3 łyżki |
masło | 2 łyżeczki |
mąka pszenna | do posypania stolnicy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: