Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiące kolorowe bagietki
Kroki postępowania
Szynkę pokroić w kostkę, podsmażyć na maśle, dodać drobno posiekaną cebulę i czosnek. Całość chwilę przesmażyć.
![Krok 1 - Chrupiące kolorowe bagietki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-kolorowe-bagietki1-2.jpg)
![Krok 2 - Chrupiące kolorowe bagietki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-kolorowe-bagietki2-2.jpg)
![Krok 3 - Chrupiące kolorowe bagietki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-kolorowe-bagietki3-2.jpg)
bagietka | 4 (długość 25cm) |
jajko | 4 |
mleko | 100 ml |
cebula | 1/2 |
ząbek czosnku | 1 |
szczypiorek | 1/2 pęczek |
szynka gotowana | 150 g |
papryka czerwona | 1 |
ser żółty | 200 g |
masło | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: