Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiace udka nadziane ryżem, jabłkiem i nutą cynamonu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chrupiace udka nadziane ryżem, jabłkiem i nutą cynamonu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-udka-nadziane-ryzem-jablkiem-i-nuta-cynamonu1-2.jpg)
![Krok 2 - Chrupiace udka nadziane ryżem, jabłkiem i nutą cynamonu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-udka-nadziane-ryzem-jablkiem-i-nuta-cynamonu2-2.jpg)
![Krok 3 - Chrupiace udka nadziane ryżem, jabłkiem i nutą cynamonu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-udka-nadziane-ryzem-jablkiem-i-nuta-cynamonu3-2.jpg)
udka kurczaka | 4 |
jabłka | 1 |
ryż | 50 g |
cynamon | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
oliwa | do wysmarowania naczynia żaroodp |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: