Przepis i sposób przygotowania na: Chrust
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chrust foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrust45-2.jpg)
![Krok 2 - Chrust foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrust46-2.jpg)
![Krok 3 - Chrust foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrust47-2.jpg)
![Krok 4 - Chrust foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrust44-2.jpg)
mąka | 1/2 kg |
żółtko jajek | 1 szt. |
drożdże | 5 dkg |
mleko | 1/4 litry |
masło | 1 łyzka |
cukier | 4 łyżki |
sól | szczypta |
olej | 1/4 szkl. |
DODATKOWO: | |
cukier puder | do posypania |
olej | 1/2 litry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: