Składniki:
polędwica wieprzowa | 50-60 dag |
śmietana 30% | 200 ml |
woda | 1 szkl |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
olej | |
chrzan tarty | 3 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 1/3 łyzeczki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
polędwica wieprzowa | 50-60 dag |
śmietana 30% | 200 ml |
woda | 1 szkl |
Liść laurowy suszony Prymat | |
sól | |
pieprz | |
olej | |
chrzan tarty | 3 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 1/3 łyzeczki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 0,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: