Przepis i sposób przygotowania na: Ciacha drożdżowe z bakaliami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciacha drożdżowe z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciacha-drozdzowe-z-bakaliami1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciacha drożdżowe z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciacha-drozdzowe-z-bakaliami2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciacha drożdżowe z bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciacha-drozdzowe-z-bakaliami0-2.jpg)
mąka psszenna | 250 g |
mleko letnie | 1/2 szklanki |
olej | 1 łyzka |
cukier | 1/2 łyżeczki |
jajko | 1 szt |
sól | 1/4 łyzeczki |
rodzynki | 50 g |
orzechy włoskie | 50 g |
masło | 2 łyzki |
marmolada | 3 łyżki |
śmietanka kremowa | 3 łyzki |
drożdże suche | 1,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: