Składniki:
rodzynki | 120 g |
jagody goji | 30 g |
mąka orkiszowa typ 2000 | 300 g |
mąka tortowa | 50 g |
jajko | 2 szt |
wiórki kokosowe | 20 g |
mleko w proszku | 70 g |
cukier puder | 70 g |
śmietanka | 5 łyżek |
rodzynki | 120 g |
jagody goji | 30 g |
mąka orkiszowa typ 2000 | 300 g |
mąka tortowa | 50 g |
jajko | 2 szt |
wiórki kokosowe | 20 g |
mleko w proszku | 70 g |
cukier puder | 70 g |
śmietanka | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: