Przepis i sposób przygotowania na: Ciasteczka z fetą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasteczka z fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-z-feta7-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasteczka z fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-z-feta5-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasteczka z fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-z-feta1-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasteczka z fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-z-feta2-2.jpg)
Ciasto oprószyć delikatnie mąką i rozwałkować na grubość 5 mm. Foremką o średnicy ok. 5 cm wyciąć krążki
![Krok 5 - Ciasteczka z fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-z-feta6-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasteczka z fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-z-feta4-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasteczka z fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-z-feta3-2.jpg)
![Krok 8 - Ciasteczka z fetą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-z-feta0-2.jpg)
orzechy włoskie | 5 dag |
mąka | 15 dag |
zimne masło lub margaryna | 12,5 dag |
pieprz mielony Prymat | do smaku |
białko | 1 szt. |
feta | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: