Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka migdałowe
Kroki postępowania
Margarynę przełożyć do miski. Dodać do niej sól, cukier, cukier migdałowy, mocno rozkruszone płatki migdałowe i zarodki pszenne.
![Krok 1 - Ciastka migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-migdalowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciastka migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-migdalowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciastka migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-migdalowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciastka migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-migdalowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciastka migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-migdalowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciastka migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-migdalowe6-2.jpg)
![Krok 7 - Ciastka migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-migdalowe7-2.jpg)
![Krok 8 - Ciastka migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-migdalowe8-2.jpg)
margaryna | 1/2 kostki |
sól | 1 szczypta |
brązowy cukier | 1/2 szklanki |
płatki migdałowe | 1 garść |
mąka tortowa | 1 szklanka |
jajko | 1 sztuka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
czekolada mleczna | 60 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: