Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto ananasek.
Kroki postępowania
Ciasto wkładamy do lodówki do stężenia. Po tym czasie kroimy i podajemy.
jajko | 4 sztuki |
cukier | pół szklanki |
mąka tortowa | pół szklanki |
mąka ziemniaczana | pół szklanki |
sól | szczypta |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
ananas w puszce | 1 puszka |
galaretka cytrynowa | 1 sztuka |
masło lub margaryna | 25 dag |
cukier puder | 2 łyżki |
budyń waniliowy | 1 sztuka |
wiórki kokosowe | kilka łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: