Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Biały Lion
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto Biały Lion foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bialy-lion1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto Biały Lion foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bialy-lion2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto Biały Lion foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bialy-lion3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto Biały Lion foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bialy-lion4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto Biały Lion foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bialy-lion5-2.jpg)
jajko | 6 szt |
cukier | 1 szkl |
mąka pszenna | 1.5 szkl |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
biała czekolada | 50 g |
żółtko jajek | 4 szt |
mleko 3,2% | 4 szkl |
mąka pszenna | 6 łyżek |
mąka ziemniaczana | 4 łyżki |
cukier | 6 łyżek |
sok z cytryny | 3 łyżki |
masło | 300 g |
woda | 1/2 szkl |
sok z cytryny | 2 łyżki |
ryż preparowany | 100 g |
masa krówkowa | 510 g |
orzeszki ziemne | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: