Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Błękitna Laguna
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto Błękitna Laguna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-blekitna-laguna2-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto Błękitna Laguna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-blekitna-laguna3-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto Błękitna Laguna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-blekitna-laguna4-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto Błękitna Laguna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-blekitna-laguna5-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto Błękitna Laguna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-blekitna-laguna1-2.jpg)
ciasto kakaowe | |
jajko | 4 sztuki |
mąka pszenna | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
cukier kryształ | 1/2 szklanki |
kakao | 2 łyzki |
Krem: | |
margaryna | 1/2 kostki |
mleko | 2 szklanki |
cukier drobny | 2 łyżki |
cukier wanilinowy | 16 g |
białko | 2 sztuki |
galaretki turkusowe | 2 sztuki |
wiórki kokosowe | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: