Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto brzoskwiniowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe38-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe37-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe32-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe33-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe34-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe35-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe36-2.jpg)
![Krok 8 - Ciasto brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe31-2.jpg)
margaryna | 1 kostka |
jaja | 5 sztuk |
mąka pszenna | 2 szklanki |
cukier | 3/5 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
brzoskwinie | 50 dag |
cukier puder | do posypania |
konfitura wiśniowa | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: