Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto budyniem ala napoleonka.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto budyniem ala napoleonka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniem-ala-napoleonka4-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto budyniem ala napoleonka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniem-ala-napoleonka1-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto budyniem ala napoleonka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniem-ala-napoleonka3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto budyniem ala napoleonka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniem-ala-napoleonka2-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto budyniem ala napoleonka. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniem-ala-napoleonka0-2.jpg)
cukier waniliowy | 1 sztuka |
mleko | 0,7 litra |
cukier | 3/4 szklanki |
mąka pszenna | 2 szklanki |
margaryna w kostce | 2 sztuka |
wiórki kokosowe | 1 opakowanie |
Budyń krówkowy | 1 sztuka |
kwaśna śmietana | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: