Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowe z kolorową posypką
Polewa: Podane składniki wkładamy do rondelka gotujemy aż masa zacznie gęstnieć i polewamy ciepłe jeszcze ciasto .studzimy i posypujemy kolorową posypką .
margaryna | 200 g |
czekolada gorzka | 100 g |
czekolada mleczna | 100 g |
jajko | 6 sztuk |
mąka pszenna | 16 łyżek |
cukier drobny | 12 łyżek |
woda letnia | 6 łyżek |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
Polewa: | |
margaryna | 100 g |
woda | 100 ml |
kakao | 2 łyżki |
cukier drobny | 4 łyżki |
kolorowa posypka do ciast |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: