Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowo-serowe z kandyzowaną pomarańczą
Kroki postępowania
Na podpieczone ciasto czekoladowe wyłożyć masę serową.
mąka pszenna | 0,75 szklanki |
cukier | 0,75 szklanki |
olej | 0,5 szklanki |
jajko | 3 szt |
kakao | 3 łyżki |
skórka pomarańczowa | 1 łyżka |
wanilia | 1 laska |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
serek mascarpone | 60 dag |
jajko | 2 szt |
cukier | 0,5 szklanki |
budyń waniliowy | 1 szt |
czekolada gorzka | 10 dag |
masło | 1 łyżka |
śmietana kremówka | 50 ml |
pomarańcza | plasterki kandyzowane |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: