Przepis i sposób przygotowania na: CIASTO DROŻDŻOWE Z RABARBAREM I KRUSZONKĄ
Kroki postępowania
![Krok 1 - CIASTO DROŻDŻOWE Z RABARBAREM I KRUSZONKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem-i-kruszonka1-2.jpg)
![Krok 2 - CIASTO DROŻDŻOWE Z RABARBAREM I KRUSZONKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem-i-kruszonka2-2.jpg)
![Krok 3 - CIASTO DROŻDŻOWE Z RABARBAREM I KRUSZONKĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem-i-kruszonka3-2.jpg)
mąka pszenna | 500 gram |
cukier | 100 gram |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
jajko | 2 szt |
żółtko jajek | 3 szt |
drożdże świeże | 40 gram |
mleko | 200 ml |
margaryna | 150 gram |
sól | szczypta |
mąka pszenna | 100 gram |
rabarbar | 1 kg |
cynamon Prymat | 0,5 łyżeczki |
cukier | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: