Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem-i-kruszonka6-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem-i-kruszonka7-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem-i-kruszonka8-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem-i-kruszonka9-2.jpg)
mąka pszenna | 0,5 kilograma |
cukier | 0,5 szklanki |
drożdże świeże | 50 gram |
mleko 3,2% | 1 szklanka |
masło | 50 gram |
mąka pszenna | 300 gram |
cukier | 150 gram |
masło | 200 gram |
rabarbar | 800 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: