Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto francuskie z groszkiem i makrelą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto francuskie z groszkiem i makrelą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-z-groszkiem-i-makrela1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto francuskie z groszkiem i makrelą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-z-groszkiem-i-makrela2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto francuskie z groszkiem i makrelą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-z-groszkiem-i-makrela3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto francuskie z groszkiem i makrelą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-z-groszkiem-i-makrela4-2.jpg)
Wstawić do nagrzanego piekarnika (180°) na ok. 25 minut.
![Krok 5 - Ciasto francuskie z groszkiem i makrelą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-z-groszkiem-i-makrela5-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 szt |
cebula | 1 szt |
ziemniak | 100 g |
groszek mrożony | 160 g |
makrela | 1 puszka |
jajko | 2 szt |
parmezan starty | 20 g |
ser | 250 g |
oliwa | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: