Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto gruszkowo - rabarbarowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe6-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe7-2.jpg)
![Krok 8 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe8-2.jpg)
![Krok 9 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe9-2.jpg)
![Krok 10 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe10-2.jpg)
![Krok 11 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe11-2.jpg)
![Krok 12 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe12-2.jpg)
![Krok 13 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe13-2.jpg)
![Krok 14 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe14-2.jpg)
![Krok 15 - Ciasto gruszkowo - rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-gruszkowo-rabarbarowe15-2.jpg)
mąka tortowa | 2 szklanki |
cukier trzcinowy | 1/2 szklanki |
masło | 200 g |
żółtko jajek | 5 sztuk |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
białko | 5 sztuk |
sól | szczypta |
galaretka | gruszkowa 1 opakowanie |
cukier puder | 4 łyżki |
rabarbar | 8 łodyg |
gruszki | świeże 2 sztuki |
cukier trzcinowy | 2 łyżki do rabarbaru |
cukier puder | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: