Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto herbaciane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto herbaciane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-herbaciane7-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto herbaciane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-herbaciane8-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto herbaciane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-herbaciane9-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto herbaciane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-herbaciane6-2.jpg)
margaryna | 12,5 dag |
mango | 1 sztuka |
herbata | 1 torebka |
rum | 30 ml |
woda | 100 ml |
jaja | 2 sztuki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier | 1 szklanka |
mąka | 2,5 szklanki |
sok z cytryny | 3 łyżeczki |
rodzynki | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: