Składniki:
Ciasto: | |
mąka pszenna | 4 szkl |
jajko | 3 |
cukier | 20 dag |
cukier waniliowy | 1 szt |
margaryna | 1 kostka |
proszek do pieczenia | 4 łyżeczki |
budyń | |
budyń śmietankowy | 2 |
mleko | 1 litr |
cukier puder | do posypania |
jabłko kwaśne | 50 kilka szt. |
Ciasto: | |
mąka pszenna | 4 szkl |
jajko | 3 |
cukier | 20 dag |
cukier waniliowy | 1 szt |
margaryna | 1 kostka |
proszek do pieczenia | 4 łyżeczki |
budyń | |
budyń śmietankowy | 2 |
mleko | 1 litr |
cukier puder | do posypania |
jabłko kwaśne | 50 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: