Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto jabłkowo-ryżowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto jabłkowo-ryżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jablkoworyzowe2-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto jabłkowo-ryżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jablkoworyzowe1-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto jabłkowo-ryżowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jablkoworyzowe0-2.jpg)
mleko | 700 ml |
jajko | 4 szt |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
cukier | 150 g |
masło | 100 g |
ryż | 180 g |
jabłka | 3 szt |
cynamon | |
skórka cytrynowa | |
migdały | |
rum | |
proszek do pieczenia | |
maizena | |
sól | |
ciastka | 50 migdałowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: