Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto jagodowo brzoskwiniowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto jagodowo brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jagodowo-brzoskwiniowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto jagodowo brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jagodowo-brzoskwiniowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto jagodowo brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jagodowo-brzoskwiniowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto jagodowo brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jagodowo-brzoskwiniowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto jagodowo brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jagodowo-brzoskwiniowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto jagodowo brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jagodowo-brzoskwiniowe6-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto jagodowo brzoskwiniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jagodowo-brzoskwiniowe7-2.jpg)
masło | 25 dag |
mąka | 2 szkl |
cukier | 1 szkl |
żółtko jajek | 3 szt |
jajko | 1 szt |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
białko | 4 szt |
olej | 1/3 szkl |
kisiel cytrynowy | 2 opakowania |
cukier | do smaku |
jagody | 1,5 szkl |
brzoskwinie w puszce | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: