Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto jogurtowe
Kroki postępowania
Jabłko i banana obrać i pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny.
![Krok 1 - Ciasto jogurtowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto jogurtowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto jogurtowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto jogurtowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto jogurtowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto jogurtowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowe6-2.jpg)
jogurt naturalny | 125 gram |
mąka pszenna | 2 kubki |
mąka kukurydziana | 1 kubek |
cukier | 1,5 kubka |
jajko | 3 sztuki |
olej | 3/4 kubka |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
banan | 1 sztuka |
jabłko | 1 sztuka |
skórka pomarańczowa kandyzowana | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: