Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto jogurtowo-pomarańczowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto jogurtowo-pomarańczowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowo-pomaranczowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto jogurtowo-pomarańczowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowo-pomaranczowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto jogurtowo-pomarańczowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowo-pomaranczowe3-2.jpg)
jogurt grecki | 25 dag |
mąka tortowa | 50 dag |
jajko | 4 sztuki |
sok z pomarańczy | 200 ml |
olej rzepakowy | 150 ml |
cukier | 15 dag |
cukier waniliowy | 16 g |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
lukier biały | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: