Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto krówka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-krowka21-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-krowka22-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-krowka23-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-krowka24-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto krówka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-krowka25-2.jpg)
mąka | 3 szklanki |
jajko | 3 |
miód płynny | 6 łyżek |
masło | 150 g. |
cukier waniliowy | 16 g. |
Soda oczyszczona Prymat | 2 łyżeczki |
cukier | 0,75 szklanki |
śmietana | 500 ml. |
cukier puder | 2 łyżki |
galaretka cytrynowa | 1 |
kajmak | 1 |
orzechy włoskie | 150 g. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: