Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto ŁACIATKA
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto ŁACIATKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-laciatka3-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto ŁACIATKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-laciatka2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto ŁACIATKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-laciatka1-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto ŁACIATKA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-laciatka0-2.jpg)
twaróg | 1/2 kg |
cukier | 1/2 szklanki |
margaryna | 1/2 kostki |
budyń śmietankowy | 1 op |
jaja | 2 szt |
jaja | 2 szt |
cukier | 1 szklanka |
mąka | 2,5 szklanki |
olej | 1/2 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier wanilinowy | 1 op |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
kakao | 2 łyżki |
mleko | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: