Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto malinowa kopuła o smaku straciatella
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto malinowa kopuła o smaku straciatella foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-malinowa-kopula-o-smaku-straciatella1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto malinowa kopuła o smaku straciatella foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-malinowa-kopula-o-smaku-straciatella2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto malinowa kopuła o smaku straciatella foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-malinowa-kopula-o-smaku-straciatella3-2.jpg)
galaretka czerwona | 2 sztuki |
maliny świeże | 15 dag |
śmietana 30% | 400 ml |
ser twarogowy | 20 dag |
cukier puder | 3 łyżki |
czekolada mleczna | 1/2 tabliczki |
maliny świeże | 15 dag |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
biszkopty okrągłe | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: