Przepis i sposób przygotowania na: CIASTO - MECH
Kroki postępowania
![Krok 1 - CIASTO - MECH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mech1-2.jpg)
![Krok 2 - CIASTO - MECH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mech2-2.jpg)
![Krok 3 - CIASTO - MECH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mech3-2.jpg)
![Krok 4 - CIASTO - MECH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mech4-2.jpg)
![Krok 5 - CIASTO - MECH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mech5-2.jpg)
![Krok 6 - CIASTO - MECH foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mech6-2.jpg)
szpinak świeży lub mrożony | 450 g |
mąka krupczatka | 2 szkl |
jajko | 3 |
olej | 1 szkl |
cukier | 1 szkl |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
śmietana kremówka | 500 ml |
fix do śmietany | 3 op |
cukier puder | 2-3 łyżki |
żurawina | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: