Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto miętowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto miętowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mietowe6-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto miętowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mietowe7-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto miętowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mietowe8-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto miętowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mietowe9-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto miętowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mietowe10-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto miętowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-mietowe11-2.jpg)
jajko | 4 szt |
cukier | 3/4 szklanki |
mąka | 3/4 szklanki |
kakao | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 łeżeczka |
mleko | 3 szklanki |
woda | 1/2 szklanki |
landrynki | 300 g (miętowych) |
cukier | 3 łyżki |
budyń waniliowy | 2 szt |
masło | 1 szt |
śmietana kremówka | 600 ml |
cukier puder | 2 łyżki |
galaretka agrestowa | 2 szt |
herbatniki | 1 paczka |
czekolada gorzka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: