Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto migdałowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-migdalowe12-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-migdalowe13-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-migdalowe14-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-migdalowe15-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto migdałowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-migdalowe11-2.jpg)
jajko | 4 |
migdały | 1 szkl |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
cukier | 1 szkl |
olej | 1/2 szkl |
mąka | 2 szkl |
jabłka | 5 |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
masa | |
cukier | 1/2 szkl |
migdały | 20 dkg |
masło | 25 dkg |
mleko | 3/4 szkl |
spirytus | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: