Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto na maślance z jabłkami, kruszonką i bakaliami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto na maślance z jabłkami, kruszonką i bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-na-maslance-z-jablkami-kruszonka-i-bakaliami1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto na maślance z jabłkami, kruszonką i bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-na-maslance-z-jablkami-kruszonka-i-bakaliami2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto na maślance z jabłkami, kruszonką i bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-na-maslance-z-jablkami-kruszonka-i-bakaliami3-2.jpg)
maślanka | 1 szklanka |
cukier | 1 szklanka |
olej | 1/2 szklanki |
jaja | 2 sztuki |
mąka | 2,5 szklanki |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
migdały | 100 g (zmielone) |
skórka pomarańczowa | 100 g |
jabłka | 2 sztuki |
mąka | 3/4 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
margaryna | 1/2 kostki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: