Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto na maślance z rabarbarem i kruszonką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto na maślance z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-na-maslance-z-rabarbarem-i-kruszonka1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto na maślance z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-na-maslance-z-rabarbarem-i-kruszonka2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto na maślance z rabarbarem i kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-na-maslance-z-rabarbarem-i-kruszonka0-2.jpg)
mąka pszenna | 1/2 kg |
jajko | 3 szt. |
cukier | 1 szkl. |
maślanka | 1 szkl. |
olej | 1/2 szkl. |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżecz. |
cukier waniliowy | 1 łyżecz. |
rabarbar | 350 g |
masło | 50 g |
mąka | 10 łyż. |
cukier | 4 łyż. |
cukier waniliowy | 1 łyżecz. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: